Lid worden?

Lidmaatschap

Informatief gesprek

De meeste mensen met interesse voor de schietsport hebben veel  vragen over het lidmaatschap van een schietvereniging. Die vragen zijn het gemakkelijkst te beantwoorden als u langs komt. Tevens kunnen wij dan een rondleiding geven op onze schietaccommodatie. Dus als u interesse hebt: maak een afspraak en kom langs.

Stuur een email naar bestuur@svdevrijheidstrijen.nl

Of bel : 078-6744237   op dinsdag- of donderdagavond tussen 19:30 en 21:00.

Om lid te kunnen worden van onze vereniging zal iedereen een procedure moeten doorlopen.
Deze stappen kunt u hieronder lezen.

Intakegesprek

Een ieder moet zich persoonlijk komen aanmelden. Dit zal plaatsvinden na een telefonische afspraak of afspraak via e-mail. Tijdens het intakegesprek vertellen wij wat meer over het lidmaatschap en verwachten van U ook wat achtergrondinformatie.

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Uiteraard gaan wij ervan uit dat je beschikt over een onberispelijk gedrag en dus geen strafblad hebt.
Om dit te toetsen krijgt je van ons samen met het inschrijfformulier een aanvraagformulier voor een verklaring omtrent gedrag (VOG). Dit formulier vullen wij samen in en kan daarna worden afgegeven bij de gemeente of het stadskantoor voor verdere afhandeling. Als je het formulier hebt teruggekregen, kom je weer langs en ronden we de inschrijving af. De VOG is nodig om lid te kunnen worden van de vereniging en gaat na inlevering naar de K.N.S.A , dit is bij de wet zo bepaald.

Clubavonden

Onze openingstijden zijn:

  • dinsdag 19:15 tot 22:30
  • donderdag 19:15 tot 22:30
  • zaterdag 13:00 tot 15:00 (speciaal voor jeugdleden)